Home
De LabradoodleAllergieOnze LunaFoto's
PuppiesContact

 

Puppies

Wij hebben onze Luna laten dekken door Sky (een harlekijn koningspoedel) op 2 september 2010. Omdat Luna nog licht verhaart hebben wij gekozen voor een Poedel om de allergie vriendelijke vacht te kunnen garanderen. De pups kunnen heel divers zijn: bruin, zwart, blond, gevlekt bruin/wit en gevlekt zwart/wit.

Hoe hun vacht er precies uit zal gaan zien weten we niet, maar we denken dat het 't meeste zal gaan lijken op die van onze Lady (onze zwarte labradoodle; voortgekomen uit een moeder koningspoedel en vader F1b Labradoodle), een curly fleece vacht dus. Dát is echter niet zeker en kunnen we dus ook niet garanderen.

We zijn heel benieuwd wat het wordt en hoeveel het er worden, want dat weten we nog niet! Begin november zullen de puppies geboren worden.

Beide honden zijn getest op HD en geschikt voor fokken bevonden, de stambomen zijn aanwezig.

Onze Luna, F1b Labradoodle teefje en Sky (Jetty van der Hulst), Harlekijn Koningspoedel reu

Luna

Sky

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de stamboomgegevens en HD verklaringen.

Sky was niet echt voorbereid op 'hoog bezoek', anders had hij zich wel eventjes gewassen. Hieronder een foto van hem tijdens een open dag bij Jetty van der Hulst. Hier komt zijn bouw goed naar voren en is ie fris en fruitig gewassen en geborsteld.Sky

 

 

 

 

 

 

Wanneer de pups eenmaal geboren zijn, worden ze meerdere malen ontwormd en krijgen hun inentingen, worden gechipt en krijgen een puppy pakket mee, met oa. voeding voor de eerste dagen, riempje en knuffel met nestgeur. Ik zal u ook een 'gebruiksaanwijzing' meegeven, om u op weg te helpen in de eerste periode.

De bedoeling is om ze ook te laten registreren bij de Duitse Labradoodle Vereniging, maar daar gaat enige tijd overheen, dus die documenten kan ik u niet direct bij het ophalen van de pup meegeven.

Heeft u interesse in een pup, klik dan hier of neem contact met ons op.